Älytalo

Laaksokatu 19 on osa Hyvinvointikeskus Wanhan Herran korttelia. Älytaloksi sitä kutsutaan, koska valmistumisvuonnaan 2010 se oli ensimmäinen säätiön taloista, joissa otettiin käyttöön asumista helpottavia älykkään kodin ratkaisuja, kuten älyhissi, joka muistaa asukkaan puolesta oikean kerroksen.

Laaksokatu 19 sijaitsee lähellä kirjastoa ja teatteria, tasaisen 1,1 km kävelymatkan päässä Lahden torilta. Hyväkuntoisten asuntojen lisäksi talosta löytyy ylimmän kerroksen saunaosasto kattoterassilla sekä yhteinen kerhohuone, jossa on yhteiskeittiö sekä tv.  Asuntojen pinta-alat ovat 30–47 m² ja asuntojen vuokrat 456,39–715,01 €/kk. Asunnoissa on esteettömät, lasittamattomat parvekkeet.

Palvelukeskukseen on talosta sisäkäytäväyhteys. Hyvinvointikeskus Wanha Herra, osoitteessa Laaksokatu 17, on toimintakeskus, jossa on kokoontumistiloja asukkaille. Keskuksen palveluita ovat ravintola Wanhan Herra (lounas, kahvila, aamupala, ateriapalvelu, juhlat, kokoukset) sekä kuntoutus- ja fysioterapiapalveluita tarjoava Fysikaalinen Hoitopaikka Paavola, Kampaamo Fiorente ja jalkahoitaja Kerttu Rusanen. Wanhassa Herrassa on säätiön asukasohjaajan sekä hallinnon toimisto.

Talossa on katoksellisia autopaikkoja.

Yksiöt

30–33 m²

Kaksiot

40–47 m²

Vuokrat

456,39–715,01 €/kk

Asuntoja yhteensä

36

Etäisyydet

  • Torille 1,1km
  • Kaupunginsairaala 900m
  • LIDL 600m
  • Kirjasto 350m

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin