Laaksokatu 13, Wanha Herra

Alun perin veteraanitaloksi rakennettu Laaksokatu 13 on vuodesta 1998 toiminut yhtenä säätiön Hyvinvointikeskus Wanhan Herran kortteliin liittyvänä talona. Tänä päivänä se on yleisesti ikääntyneiden käytössä oleva asuinkerrostalo, jossa on viihtyisät 40,5-44 m² kokoiset parvekkeelliset huoneistot. Asuntojen vuokrat ovat 641–696 €/kk. Vuokravakuus on 1kk vuokraa vastaava määrä.

Talossa on asuntokohtaiset lukittavat häkkivarastot. Talossa on yhteinen sauna, apuvälinevarasto esimerkiksi rollattoreille ja latauspaikkoja sähkömopoille. Talossa on viihtyisä kerhohuone, ilmainen pyykkitupa ja kuivaushuone ovat yhteiset Laaksokatu 15 talon kanssa. Vuokraan sisältyy vesimaksu, talonetti ja käyttöoikeus Wanhassa Herrassa sijaitsevaan kuntosaliin sekä lenkkisaunaan ja sen yhteydessä oleva uima-allas on myös käytössä.

Piha-alueelta löytyy grillikatos ja oleskelualueita asukkaiden tapaamiseen.

Hyvinvointikeskus Wanha Herra, osoitteessa Laaksokatu 17, on toimintakeskus, jossa on kokoontumistiloja asukkaille. Keskuksen palveluita ovat ravintola Wanhan Herra (lounas, kahvila, aamupala, ateriapalvelu, juhlat, kokoukset), Fysikaalinen hoitopaikka Paavola, (mm.fysioterapia/toimintaterapia ja hierontapalveluja), Kampaamo Fiorente ja Jalkahoitola Eloisat Jalat. Wanhassa Herrassa on säätiön hallinnon toimisto. 

Yksiöt

40,5–43 m²

Kaksiot

44 m²

Vuokrat

641–696 €/kk

Asuntoja yhteensä

34

Etäisyydet

  • Torille 950m
  • Kauppa (LIDL) 400m
  • Kaupunginsairaala 850m
  • Kirjasto 350m

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin