Laaksokatu 15

Laaksokatu 15 on rakennettu vuonna 1996 ja se on yksi säätiön Hyvinvointikeskus Wanhan Herran kortteliin liittyvistä ikääntyneille tarkoitetuista kerrostaloista. Sen viihtyisät lasitetut parvekkeelliset huoneistot ovat kooltaan 40–68 m² ja niitä on yhteensä 41. Asuntojen vuokrat ovat 661–980 €/kk. Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Talossa on asuntokohtaiset lukittavat häkkivarastot. Talossa on yhteinen sauna, apuvälinevarasto esimerkiksi rollaattoreille ja latauspaikkoja sähkömopoille. Lisäksi talosta löytyy maksuton pyykkitupa, kuivaushuone sekä viihtyisä kerhohuone. Vuokraan sisältyy vesimaksu ja  talonetti. Asukkailla on mahdollisuus käyttää lauantaisin Wanhassa Herrassa sijaitsevaa kuntosalia ja lenkkisaunaa sekä sen yhteydessä olevaa uima-allasta.

Piha-alueelta löytyy grillikatos ja oleskelualueita asukkaiden tapaamiseen.

Hyvinvointikeskus Wanha Herra, osoitteessa Laaksokatu 17, on toimintakeskus, jossa on kokoontumistiloja asukkaille. Keskuksen palveluita ovat ravintola Wanha Herra (lounas, kahvila, aamupala, ateriapalvelu, juhlat, kokoukset), Fysikaalinen hoitopaikka Paavola (mm. fysioterapia / toimintaterapia ja hierontapalveluja), Kampaamo Fiorente ja Jalkahoitola Eloisat Jalat. Wanhassa Herrassa on säätiön hallinnon toimisto.

Talon Laaksokatu 15 alakerrassa toimistoaan pitää Lahden Lähimmäispalvelu ry, joka tuottaa mm. kotipalveluita ja kerhotoimintaa.

Katso videolta asukastarina Laaksokadulta

Yksiöt

40 m²

Kaksiot

50–68 m²

Vuokrat

661–980 €/kk

Asuntoja yhteensä

41

Etäisyydet

  • Torille 1km
  • Kauppa (LIDL) 450m
  • Kaupunginsairaala 900m
  • Kirjasto 400m

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin