Laaksokatu 19

Laaksokatu 19 on rakennettu vuonna 2010 ja se on yksi säätiön Hyvinvointikeskus Wanhan Herran kortteliin liittyvistä ikääntyneille tarkoitetuista kerrostaloista. Sen viihtyisät parvekkeelliset huoneistot ovat kooltaan 30–47 m² ja niitä on yhteensä 36. Asuntojen vuokrat ovat 522–818 €/kk. Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Talossa on asuntokohtaiset lukittavat häkkivarastot. Kattotasanteelta löytyy yhteissauna upeilla maisemilla. Alakerroksessa on apuvälinevarasto esimerkiksi rollaattoreille ja latauspaikkoja sähkömopoille. Lisäksi talosta löytyy maksuton pyykkitupa sekä viihtyisä kerhohuone. Vuokraan sisältyy vesimaksu ja  talonetti. Asukkailla on mahdollisuus käyttää lauantaisin Wanhassa Herrassa sijaitsevaa kuntosalia ja lenkkisaunaa sekä sen yhteydessä olevaa uima-allasta. Talosta on Wanhan Herran tiloihin esteetön sisäkäytäväyhteys.

Piha-alueelta löytyy grillikatos ja oleskelualueita asukkaiden tapaamiseen.

Hyvinvointikeskus Wanha Herra, osoitteessa Laaksokatu 17, on toimintakeskus, jossa on kokoontumistiloja asukkaille. Keskuksen palveluita ovat ravintola Wanha Herra (lounas, kahvila, aamupala, ateriapalvelu, juhlat, kokoukset), Fysikaalinen hoitopaikka Paavola (mm. fysioterapia / toimintaterapia ja hierontapalveluja), Kampaamo Fiorente ja Jalkahoitola Eloisat Jalat. Wanhassa Herrassa on säätiön hallinnon toimisto.

Katso videolta asukastarina Laaksokadulta

Yksiöt

30 m²

Kaksiot

33–47 m²

Vuokrat

522–818 €/kk

Asuntoja yhteensä

36

Etäisyydet

  • Torille 1km
  • Kauppa (LIDL) 450m
  • Kaupunginsairaala 900m
  • Kirjasto 400m

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin