Harjulankatu 1

Palvelukeskus Onnelanpolku on valmistunut vuonna 2014. Talossa on lounasta ja kahvilapalveluita tarjoava Lounaskahvila Onni. Asukkaiden yhteiskäytössä olevissa tiloissa on kerhohuone, josta löytyy mm. yhteinen tietokone, asukaskeittiö, kirjasto ja tv. Muita asukkaiden yhteisiä tiloja ovat tilava yhteisaula oleskeluun, pesu- ja saunatilat, pyykkitupa sekä apuväline- ja pyörävarasto myös sähköisten apuvälineiden latausta varten. Tarvittaessa on mahdollista vuokrata katettu autopaikka talon vieressä olevasta pysäköintirakennuksesta.

Asuntoja on yhteensä 130 ja niiden koot vaihtelevat välillä 24–73,5 m². Asunnoissa on valmiit tukikahvat ja -kaiteet niin asuntojen kylpyhuoneissa kuin keittiössä, suihkuistuin, turvaliesituuletin, kamerallinen ovipuhelin sekä sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmä. Asunnoissa on kiinteät valaisimet. Ulko-ovet ja hissi toimivat tunnisteavaimenperällä, joka tunnistaa asukkaan oman kerroksen.

Suurimmassa osassa asuntoja on oma lasitettu parveke, mutta tarjolla on myös ranskalaisella parvekkeella varustettuja asuntoja, joista on näköala talon viihtyisälle, katetulle sisäpihalle sekä ulkopihalle, missä on mahdollisuus pelaamiseen, oleiluun, grillaamiseen ja viljelyyn. Säätiön asukasohjaajan toimisto löytyy talosta.

Palvelukeskus Onnelanpolulla on lisäksi 94 Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän tehostetun palveluasumisen asuntoa. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ympärivuorokautista apua tarvitseville ikäihmisille. Asukkaat ohjautuvat palveluasumiseen hyvinvointiyhtymän asiakasohjauksen kautta. Yhteystiedot ikääntyneiden asiakasohjaukseen löydät täältä sekä palvelutalojen 2.krs Kultaranta (044 4163993) ja 3.krs Hopeasilta (044 4163162) yhteystiedot täältä.

Haku Onnelanpolun muihin asuntoihin tapahtuu säätiön kautta.

Asuntojen vuokrat ovat 366–1 189 €/kk.

Katso videolta asukastarina Onnelanpolulta

Yksiöt

24,0–40,0 m²

Kaksiot

44,5–53,5 m2

Kolmiot

73,5 m2

Asuntojen vuokrat

366–1 189 €/kk

Asuntoja yhteensä

130

Etäisyydet

  • Kaupunginsairaala 950m
  • Kaupunginkirjasto 950m
  • Kauppa (K-Market) 350m

Lounaskahvila Onni

Talossa toimii lounasta ja kahvilapalveluita tarjoava Lounaskahvila Onni.
Tutustu Onniin