Laaksokatu 17

Laaksokatu 17 asuinosa on rakennettu vuonna 1993 ja se on yksi säätiön Hyvinvointikeskus Wanhan Herran kortteliin liittyvistä ikääntyneille tarkoitetuista kerrostaloista. Sen viihtyisät parvekkeelliset huoneistot ovat kooltaan 40–80,5 m² ja niitä on yhteensä 48. Asuntojen vuokrat ovat 661–1 116 €/kk. Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Piha-alueelta löytyy pistokkeellisia autopaikkoja.

Talossa on asuntokohtaiset lukittavat häkkivarastot. Talossa on yhteinen sauna, apuvälinevarasto esimerkiksi rollaattoreille ja latauspaikkoja sähkömopoille. Vuokraan sisältyy vesimaksu ja  talonetti. Asukkailla on mahdollisuus käyttää lauantaisin Wanhassa Herrassa sijaitsevaa kuntosalia ja lenkkisaunaa sekä sen yhteydessä olevaa uima-allasta. Talosta on Wanhan Herran tiloihin esteetön sisäkäytäväyhteys. Maksuton pyykkitupa löytyy sisäkäytävän varrelta sekä viihtyisä kerhohuone. Lisäksi säätiön asukasohjaajien toimisto sijaitsee talon 1. kerroksessa.

Piha-alueelta löytyy talojen yhteinen grillikatos ja oleskelualueita asukkaiden tapaamiseen.

Hyvinvointikeskus Wanha Herra, osoitteessa Laaksokatu 17, on toimintakeskus, jossa on kokoontumistiloja asukkaille. Keskuksen palveluita ovat ravintola Wanha Herra (lounas, kahvila, aamupala, ateriapalvelu, juhlat, kokoukset), Fysikaalinen hoitopaikka Paavola (mm. fysioterapia / toimintaterapia ja hierontapalveluja), Kampaamo Fiorente ja Jalkahoitola Eloisat Jalat. Wanhassa Herrassa on säätiön hallinnon toimisto.

Yksiöt

40–51 m²

Kaksiot

54–80,5 m²

Vuokrat

661–1 116 €/kk

Asuntoja yhteensä

48

Etäisyydet

  • Kirjasto 350m
  • Teatteri 650m
  • Kauppa (LIDL) 550m
  • Kaupunginsairaala 850m

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin