Lepolankatu 14 C

Tässä kohteessa heti vapaita asuntoja!

Lepolankadun talot sijaitsevat luonnonläheisellä ja vehreällä alueella Niemen kaupunginosassa. Useista Lepolankatu 14 C talon asuntojen ikkunoista voi nähdä yli Ankkurin ja Vesijärven.  

Talot ovat alun perin tehty 60-70 -lukujen taitteessa ja taloja on peruskorjattu 90-luvulla. Asunnot remontoidaan kauttaaltaan asukasvaihtojen yhteydessä. Asunnot ovat kooltaan 29 – 46 m2 ja vuokrat ovat 427 – 692 €/kk. Tässä talossa vuokriin sisältyy sähkö ja vesi.  

Talossa on pesutupa ja yhteissauna. Omaa kerhohuonetta tässä talossa ei ole, vaan asukkaat voivat käyttää taloissa 12 ja 14 A sijaitsevia kerhohuoneita. Yhteinen kuntoilutila löytyy talon Lepolankatu 12:n alakerrasta. Talon pihalla on pistokkeellisia autopaikkoja. Talossa on kerroskohtaiset yhteisparvekkeet. 

Lempitaksi käy talojen pihassa ja sillä pääsee kätevästi keskustaan. Leveää ja hyvin talvisin hoidettua kävelytietä pitkin on helppoa mennä asioille Lahdenkadun varrelle muun muassa Lidliin ja uimahalliin, jotka sijaitsevat noin 0,5km päässä. Kävelytien varrelta on vuokrattavissa kesäisin Mankeli-kaupunkipyöriä ja sähköisiä potkulautoja käyttöön.  

Keskellä asuintaloja sijaitsee Lepolan palvelukeskus (Lepolankatu 14 E), jonka lounaskahvilasta voi ostaa noutolounaan. Palvelukeskuksen yhteistilassa järjestetään tapahtumia, jotka ovat avoimia säätiön asukkaille. Palveluasumisen talossa tuottaa Yrjö ja Hanna Kodit, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.

Tähän taloon voivat hakea asumaan myös muut kuin yli 55-vuotiaat pysyvää eläkettä saavat henkilöt. Tämä mahdollistaa esimerkiksi opiskelijoille edullisen asunnon lähellä Niemen kampusta. 

Yksiöt

29,0 m2

Kaksiot

46,0 m2

Vuokrat

427- 692 €/kk

Asuntoja yhteensä

39

Etäisyydet

  • Kauppa (K-Market) 350m
  • Lahden kaupunginsairaala 2,4km
  • Lahden tori 1,8km
  • Kivimaan uimahalli 550m
  • Kirjasto 2km

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin