Lepolankatu 12

Tässä kohteessa heti vapaita asuntoja!

Lepolankadun talot sijaitsevat luonnonläheisellä ja vehreällä alueella Niemen kaupunginosassa. Talot ovat alun perin tehty 60-70 -lukujen taitteessa ja taloja on peruskorjattu 90-luvulla. Asunnot remontoidaan kauttaaltaan asukasvaihtojen yhteydessä. Asunnot ovat kooltaan 46 m2 ja vuokrat ovat 678 €/kk. Tässä talossa vuokriin sisältyy vesi.  

Talossa on pesutupa, yhteissauna, kuntoilutila sekä kerhohuone. Talon pihalla on pistokkeellisia autopaikkoja. Talossa on kerroskohtaiset yhteisparvekkeet. 

Lempitaksi käy talojen pihassa ja sillä pääsee kätevästi keskustaan. Leveää ja hyvin talvisin hoidettua kävelytietä pitkin on helppoa mennä asioille Lahdenkadun varrelle muun muassa Lidliin ja uimahalliin, jotka sijaitsevat noin 0,5 km päässä. Kävelytien varrelta on vuokrattavissa kesäisin Mankeli-kaupunkipyöriä.  

Keskellä asuintaloja sijaitsee Lepolan palvelukeskus (Lepolankatu 14 E), jonka lounaskahvilasta voi ostaa noutolounaan. Palvelukeskuksen yhteistilassa järjestetään tapahtumia, jotka ovat avoimia säätiön asukkaille. Palveluasumisen talossa tuottaa Yrjö ja Hanna Kodit, jonka yhteystiedot löytyvät täältä.

Kaksiot

46,0 m2

Vuokrat

678 €/kk

Asuntoja yhteensä

20

Etäisyydet

  • Kauppa (K-Market) 350m
  • Lahden kaupunginsairaala 2,4km
  • Lahden tori 1,8km
  • Kivimaan uimahalli 550m
  • Kirjasto 2km

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin