Lepolankatu 14 D

Lepolankadun talot sijaitsevat luonnonläheisellä ja vehreällä alueella Niemen kaupunginosassa. Osasta Lepolankatu 14 D talon ikkunoista voit katsella yli kaupungin, Ankkurin ja Vesijärven. Talot ovat alun perin tehty 60-70 -lukujen taitteessa ja taloja on peruskorjattu 90-luvulla. Asunnot remontoidaan kauttaaltaan asukasvaihtojen yhteydessä. Asunnot ovat kooltaan 29, 46 ja 104 m2. Vuokrat ovat 418-1 340 €/kk. Tässä talossa vuokriin sisältyy sähkö ja vesi. 

Talon asukkaiden käyttöä varten sauna ja pyykkitupa sijaitsevat talossa Lepolankatu 12. Omaa kerhohuonetta tässä talossa ei ole, mutta asukkaat voivat käyttää taloissa 12 ja 14 A sijaitsevia kerhohuoneita esimerkiksi toisten asukkaiden tapaamiseen. Yhteinen kuntoilutila löytyy talon Lepolankatu 12 alakerrasta. Talon pihalla on vuokrattavissa pistokkeellisia autopaikkoja.  

Talossa on kerroskohtaiset yhteisparvekkeet. Sisäänkäynnin lähellä sijaitsee kotipalveluyritys Sivinan toimitilat, heidän palveluitaan voi käyttää esimerkiksi kotisiivouksessa. 

Lempitaksi käy talojen pihassa ja sillä pääsee kätevästi keskustaan. Leveää ja hyvin talvisin hoidettua kävelytietä pitkin on helppoa mennä asioille Lahdenkadun varrelle muun muassa Lidliin ja uimahalliin, jotka sijaitsevat noin 0,5 km päässä. Kävelytien varrelta on vuokrattavissa kesäisin Mankeli-kaupunkipyöriä ja sähköisiä potkulautoja käyttöön. 

Keskellä asuintaloja sijaitsee Lepolan palvelukeskus (Lepolankatu 14 E), jonka lounaskahvilasta voi ostaa noutolounaan. Palvelukeskuksen yhteistilassa järjestetään tapahtumia, jotka ovat avoimia säätiön asukkaille. Palveluasumisen talossa tuottaa Yrjö ja Hanna Kodit, jonka asunnoista voit tiedustella palveluesimies Tiina Köningiltä p.050 3569361 tai asiakaspalvelunumerosta 0207429888 (ark.9-12). 

Tähän taloon voivat hakea asumaan myös muut kuin yli 55-vuotiaat, pysyvää eläkettä saavat henkilöt. Tämä mahdollistaa esimerkiksi opiskelijoille edullisen asunnon lähellä Niemen kampusta.  

Yksiöt

29,0 m2

Kaksiot

46,0 m2

Saunallinen kolmio

104 m2

Vuokrat

418-1 340 €/kk

Asuntoja yhteensä

33

Etäisyydet

  • Kauppa (K-Market) 350m
  • Lahden kaupunginsairaala 2,4km
  • Lahden tori 1,8km
  • Kivimaan uimahalli 550m
  • Kirjasto 2km

Tutustu tarjoamiimme asuntoihin

Lue lisää senioritaloista ja palvelukeskuksista. Pääset tutustumaan jokaiseen kohteistamme.
Tutustu asuntoihin