Palvelumme

Ravintola- ja ateriapalvelumme tarjoilee monipuolista ja maistuvaa lounasruokaa, kahvia ja leivonnaisia Ravintola Wanhassa Herrassa Laaksokadulla, Lounasravintola Puntarissa Sammonkadulla, Lounaskahvila Onnissa Harjulankadulla ja Lounaskahvila Lepolassa Lepolankadulla. Ravintoloidemme ovet ovat auki kaikille ja toivotamme kaikki tervetulleeksi nauttimaan herkullisesta kotiruoasta. Ravintolakohtaiset ruokalistat ja aukioloajat löydät ravintoloidemme sivuilta.

Ravintola Wanhasta Herrasta maistuvan ruoan lisäksi on mahdollista varata kokoustiloja tarjoiluineen tai tilata leivonnaisia omia juhlia varten. Meillä järjestyy vaivattomasti monenlaiset juhlatilaisuudet tarjoiluineen. Lisätietoja täältä.

Meillä toimii kaikissa ravintoloissamme maksuvälineenä lounassetelit.

Ruokailua Ravintola Onnissa.

Ateriapalvelu

Kaikilla on oikeus nauttia laadukkaasta ja lämpimästä kotiruoasta. Palvelutarjontaamme kuuluu ateriapalvelu, joka on mahdollista tilata toimitettuna kotiin sopimuksen mukaan päivittäin. Ateriaan sisältyy lämmin kotiruoka, salaatti ja jälkiruoka. Olemme palvelusetelituottaja Lahden ja Hollolan alueella. Tutustu ateriapalveluun lisää täältä.

Ravintolamme

Wanha Herra

Linkki ravintolaan

Ateriapalvelu

Linkki ravintolaan

Ateriapalvelun lounaslista

Linkki ravintolaan

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö. Peruutukset ja lisätilaukset vain puhelimitse puh. 044 0265 411.

Voit halutessasi antaa palautteesi palveluistamme täältä