Asunnot

Asuntomme ovat esteettömiä, turvallisia ja sijaitsevat lähellä palveluita. Asunnot ovat pääsääntöisesti peruskorjattuja ja uudistettuja. Olemme panostaneet viihtyisän ja helpon ympäristön luomiseen, mikä tarkoittaa toimivuutta ja esteettömyyttä asunnoissamme ja yhteisissä tiloissa.

Taloissamme on yhteisiä kerhotiloja, joissa voi viettää yhteistä aikaa naapureiden ja ystävien kanssa. Talojen auloissa on sähköinen ilmoitustaulu, josta saa tietoa talon tapahtumista ja muusta toiminnasta. Yhteissaunat ovat kaikkien käytettävissä ja niihin on mahdollista varata oma saunavuoro. Useissa taloissa toimii myös ns. lenkkisaunavuoro. Taloissa on yhteisessä käytössä maksuttomat pyykkituvat. Asuntoon voi halutessaan asentaa oman tiski- ja/tai pyykkikoneen. Apuvälineille löytyy taloista säilytystilaa ja parkkipaikoilla on pistokkeellisia autopaikkoja tarjolla. Kaikissa asunnoissamme vuokraan sisältyy vesi ja lämpö, joissakin myös sähkö.

Valmiiksi asennettujen tukikahvojen ja suihkutuolien lisäksi taloissamme on asumista helpottavaa teknologiaa, kuten älyhissejä, turvaliesituulettimia sekä kamerallisia ovipuhelimia. Korkeakadulla taas asumisen osaksi kuuluu asuntokohtainen älytabletti, jota voi käyttää talon tapahtumatiedotteiden seuraamiseen tai vaikka lehtien lukemiseen.

Asuntosäätiön taloissa ei ole sallittua tupakoida sisätiloissa eikä parvekkeilla. Talojen pihapiiristä löytyy tupakointialue, jonne kulkeminen on esteetöntä.

Onnelanpolun asukas.

Senioritalot

Senioritalojen asunnot ovat viihtyisiä, esteettömiä ja hyvin varusteltuja. Taloista löytyy yhteisiä tiloja, kuten kerhohuoneet, kuntoilutilat, apuvälinevarastot, yhteiset saunatilat sekä pyykkituvat. Säätiön senioritalot tarjoavat mahdollisuuden liittyä muiden seuraan ja osallistua toimintaan.

Palvelukeskukset

Palvelukeskuksissa on asukkaille tarjolla viihtyisien kotien lisäksi myös kerhotilat, kuntoilutilat, yhteiset saunat, pyykkituvat sekä apuvälinevarastot. Palvelukeskuksissa toimivat ateria- ja ravintolapalveluita tarjoavat ravintolamme. Tarjolla on kuntoutuspalveluita, jalkahoito-, hieronta- ja kampaamopalveluita. Säätiön asukasohjaajien toimistot sijaitsevat palvelukeskuksissa.

Palvelukeskukset

Palvelutalo Puntarin yhteisiä tiloja.

Palvelutalo Puntari

Linkki palvelukeskukseen
Hyvinvointikeskus Wanhan Herran aula

Hyvinvointikeskus Wanha Herra

Linkki palvelukeskukseen
Palvelukeskus Onnelanpolun yhteisiä tiloja

Palvelukeskus Onnelanpolku

Linkki palvelukeskukseen

Senioritalot

Saimaankatu

Linkki senioritaloon
Lepolankadun palvelukeskus

Lepolankatu

Linkki senioritaloon
Laaksokatu 13 julkisivu

Laaksokatu 13

Linkki senioritaloon
Laaksokatu 15 julkisivu

Laaksokatu 15

Linkki senioritaloon

Anttilankatu

Linkki senioritaloon

Ranta-Kartano

Linkki senioritaloon
Huovilankatu 7-9 julkisivu

Huovilankatu

Linkki senioritaloon