Kiinteistöpäällikön haku on päättynyt

Lahden vanhusten asuntosäätiö sr on yleishyödyllinen erityisryhmien asumisen ja palveluiden tuottaja Lahdessa. Toimimme neljässä palvelukeskuksessa, 24 kiinteistössä ja meillä on asuntoja yhteensä 1 329. Työyhteisömme on sitoutunutta ja merkityksellistä työtä tekevä, mukava joukko ammattilaisia.   

Kiinteistöpäällikkönä vastaat kiinteistöjen rakennuttamisen ohjaamisesta ja kiinteistöjen pitkän tähtäimen ylläpidosta. Tehtävässä olet mukana kehittämässä uusia ratkaisuja erityisryhmien asumiseen. Yhteistyössä kumppaneita ovat työyhteisön ja asiakkaiden lisäksi niin kiinteistöjen rahoitukseen, ylläpitoon kuin korjauksiin liittyvät toimijat.

Tärkeimmät työtehtäväsi ovat säätiön rakennuskannan PTS-suunnitelmien ylläpito, kiinteistöjen suurempien investointien, kuten peruskorjausten ja muutostöiden hankesuunnittelu ja siihen liittyvä hankkeiden organisointi, kuten hakemukset (kaavat, selvitykset tms.) ja kilpailutus. Lisäksi hallitset säätiön kiinteistösopimuksia ja toimit turvallisuuspäällikkönä. Työhösi kuuluu kiinteistöjen laitehankintoja, vahinkokorjausten organisointia sekä kiinteistötekniikan uudistamista. Vastaat osaltasi säätiön strategian kiinteistöjä koskevan osuuden toteutumisesta ja olet mukana budjetoinnissa. Toimit esittelijänä säätiön hallituksessa kiinteistöjen kehittämishankkeissa.

Tehtävän hoitamisen edellytyksenä on alalle soveltuva koulutus ja vähintään viiden vuoden työkokemus. Palkkahaitari on 4 500 € – 5 500 € riippuen hakijan koulutustasosta ja kokemuksesta. Muut työehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Toivomme, että haluat kehittää asumisen ja kiinteistöjen toimivuutta ja työskentelet sujuvasti laajan verkoston kanssa. Lisäksi sinulla on valmius kehittää kiinteistöjen hallinnan digitaalisia ympäristöjä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen puh. 0400 543828 tai sähköpostilla sanna.makinen@lvas.fi. Lisätietoja säätiöstä kotisivuiltamme www.lvas.fi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemus sähköpostilla hr@lvas.fi palkkatoiveineen 14.9.2022 mennessä. Huomioimme myös aiemmin lähetetyt hakemukset.

Meillä tapahtuu

Tässä tuoreimpia kuulumisiamme sekä muuta ajankohtaista ja kiinnostavaa sisältöä.
Uutiset

Vuokrauksen asiakaspalvelu suljettu 4.3.

Linkki artikkeliin Lue lisää
Uutiset

Ravintola Wanhan Herra palaa talven aukioloaikoihin

Linkki artikkeliin Lue lisää
Uutiset

75-vuotiaat ja sitä vanhemmat lahtelaiset maksutta Kalevan kisoihin!

Linkki artikkeliin Lue lisää